HV71

HV71 är utan tvekan Smålands största varumärke inom ishockey. Kinnarps arena är känd för att alltid skapa en bra inramning kring matcherna och även en av regionens mötesplatser för näringslivet. HV71 har som vision att skapa Sveriges bästa hockeymiljö för barn och ungdomar och en ambition att så många som möjligt ska få spela hockey i HV71 och utvecklas utefter sina egna förutsättningar.

För att göra detta möjlighet och fortsätta vara en av Sveriges främsta hockeyklubbar är 1971-Klubben en viktigt partner. Där vi vill se er som driver företag i regionen som en viktig del i denna utveckling. Ett partnerskap med HV71 är så mycket mer än bara en hockey upplevelse.

Genom 1971-Klubben erhåller ni affärsnätverkande med andra företag i regionen, möjligheterna för kund och personalvård i form av matchbiljetter och självklart den unika 1971-dekalen som visar att ni är partner till HV71. Som partner i 1971-Klubben och satsar på hela HV71 verksamhet. Utöver detta får man som partner i 1971-klubben unika exponerings möjligheter.

Kontakta oss på AH Sport & Business så berättar vi mer om hur vi tillsammans skapar förutsättningar för goda relationer och blågula affärer.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om 1971-Klubben.

phone

0500 46 96 96