AH Sport & Business

Vi har alltid jobbat med att rekrytera in nya partners till föreningarna och inte sponsorer. Med vårt koncept så når vi ut till de företagen, föreningen inte har möjlighet att nå. Tillsammans med föreningen skapar vårt koncept en attraktiv marknadsplats för företagen. Där vi är väldigt måna om att våra partners ska vara nöjda och få tillbaka på den investeringen de gör.

Som partner till AH Sport & Business koncept erhåller ni som företag alltid ett mervärde som omfattar lokal arenareklam till nationell tv-exponering. Dessutom ingår möjligheterna för kund & personalvård, unik partnerdekal för att visa era kunder att ni är partner till regionens starkaste idrottsvarumärke och självklart möjligheter att nätverka med andra partners.

Vår styrka

Är givetvis vår säljkår, idag besitter vår säljkår över 100-års erfarenhet att representera elitidrotten med våra koncept och snittåldern är idag 36 år. Givetvis innebär detta att en stor del av våra säljare har varit aktiva i bolaget uppåt tio år eller längre. Många av våra säljare har även själva varit eller är aktiva inom idrotten både som spelare och tränare upp till elitnivå. Vi kan sport.

 

Historia

AH Sport & Business AB startade 2003 i Skövde. Bolaget hette då BA E Sverige AB och startades av far och son Bo & Mikael Andersson. Affärsidén utvecklades i samband med ett samarbete med IFK Skövde Handboll som då Mikael var aktiv i som spelare.

Bo besatt då över 30 års erfarenhet inom försäljning och byggde upp de koncept vi idag jobbar med. Ett förflutet inom idrotten där han varit aktiv som fotbollsspelare på elitnivå bland annat för IFK Göteborg. Mikael hade då varit aktiv inom försäljning och B2B i tre år där telefon var det främsta verktyget. Inom idrotten så har han ett förflutet inom handbollen som spelare för IFK Skövde Handboll.

Utvecklingen

2005 expandera BA E Sverige AB med ett nytt säljkontor i Göteborg. För att sedan 2007 starta upp ett dotterbolag i Berlin Tyskland ihop med Sören Persson. Sören Persson har varit aktiv på den tyska marknaden sedan 1980 talet och besitter en stor kunskap om den tyska marknaden.

2009 så kom Janne Hedell in som delägare i BA E Sverige AB och blev då marknadsansvarig och har sedan dess varit vår primära kontakt med våra föreningspartner där han fortsatt utvecklat våra koncept. Janne kom då från sitt jobb som marknadschef sedan 14 år på HV71. Janne har även han en historia som spelare i elitserien.

2018 Hösten 2018 ändrades företagets namn till AH Sport & Business för att lättare kunna få förståelse för vad vi jobbar med även på den internationella marknaden.

Vi har sedan starten ihop med våra kunder generat 100-tals miljoner åt föreningslivet i Sverige och ser vi till hela koncernen så närmar vi oss idag miljardbelopp till idrotten.

Idag så är det Mikael, Niklas Andersson & Janne Hedell som leder bolaget framåt för att genererar attraktiva erbjudande till företagen och ihop med dom stora intäkter till elitidrotten.